Kvide tantra i københavn

Søger du et seriøst tantrainstitut med etik og professionalisme i højsædet? Her kan du få tantramassage, parterapi, vaginal terapi og meget mere! Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl...

Mænd og yngre kvinder erfarne kvinder

Behandlinger Vi tilbyder en lang række behandlinger til kvinder, mænd og par. Denne tantra workshop giver en fantastisk mulighed for at få et førstehåndsindtryk af oplevelsen af glæde og begejstring på tantraens vej, som undervises i Nathas tantra intensiv kursus. En ny, god hverdag. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […].

Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Det omfatter altså både unge, gamle og ældre, som kan drage nytte af denne særlige oplevelse. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en snak med din massør, hvor du kan ytre dine behov og forventninger...

Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Sandbakken, kun meter fra Templet se rutebeskrivelseeller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel. Så der bruges altså ikke fjer, skind eller silke. Jeg skal ikke være nogle misforståelser. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal. Du er også velkommen til at skrive til os på info tantra-temple. Men da jeg er ved at tisse i bukserne, som jeg ikke har på, må jeg lige en tur på toilettet. Jeg vil kneppe kvinde søger pik du efter tantra massage i Kbh, vil du finde ud af, at priserne er meget fordelagtige. Vi afholder løbende gratis informationsaftener om vores behandler uddannelse i løbet af Tantra massage er en oplevelse, som adskiller sig fra traditionelle oplevelser. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da. Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren. Afbud senere end 24 timer før den aftalte tid anses som udeblivelse, med mindre du har en anden aftale med os. København er uden sammenligning den by, hvor der er flest professionelle massører, der tilbyder tantra massage. Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar — marts Det er en god idé at tjekke at du har skrevet tidspunkt og adresse ned i god tid inden massagen, for vores booking er kun åben i hverdagene mellemog vi kan derfor ikke besvare spørgsmål udenfor disse sex and escort nordsjælland. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Køber du et gavekort, kvide tantra i københavn, kan du printe det ud eller få det tilsendt med posten, så du kan forkæle dig selv eller en person, du holder af. Prisen kan muligvis afhænge af, om du er mand eller kvinde, da kvinder ofte får lidt længere behandlinger end mænd. Her udfolder arbejdet med sig selv og dansen imellem kønnene kvide tantra i københavn i en tryg og smuk ramme. Grunden hertil er, at man gerne vil vækket hjertet, og det gør man bedst med direkte kropskontakt.

Randers sex sex shop viborg


Kontakt os Vores bookingtelefon er åben for spørgsmål, workshoptilmelding og tidsbestilling i hverdagene mellem på tlf nr Derfor er hans råd at tænke dig rigtig god om, inden du bestiller tid til en tantra massage: Se vores FAQ for svar på ofte stillede spørgsmål. Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Tantra massage er en oplevelse, som adskiller sig fra traditionelle oplevelser. Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen. Det betyder fx, at jeg ikke på noget tidspunkt under en tantra massage er i fare for at lade mig "rive med" af energien, også selvom kvinden åbner fuldstændig op for sin seksuelle energi.